Headerafbeelding

Geschiedenis

Jumbo Heerschap is een echt familiebedrijf en kent in de huidige vorm een lange historie. Het bedrijf is in 1966 opgericht door John en Toos Heerschap met de opening van Bakkerij Heerschap. Eén jaar later kwam daar een campingwinkel op camping De Leistert bij. Om niet alleen afhankelijk te zijn van de seizoenen, werd in 1972 de eerste Heerschap supermarkt geopend in Nederweert. In de jaren daarna kwamen er meer supermarkten en bakkerswinkels bij. In 2004 is het bedrijf overgenomen door de zoons Stan & Roel Heerschap. Zo ontstond de Heerschap Groep.

In de beginjaren van het bedrijf hadden de supermarkten de formule VIVO, later werd dat Super, vervolgens Super de Boer en vanaf 2011 werd dat Jumbo. Sindsdien is Stan ook als enige eigenaar verder gegaan. 

Op dit moment telt Jumbo Heerschap zes supermarkten. In Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein. 

Iedere dag doen wij ons uiterste best voor onze klant. Bij Jumbo Heerschap wordt dit ook wel GastHeerschap genoemd. Altijd nét dat stapje meer doen voor onze klanten en dat natuurlijk met een glimlach en heel veel plezier!