Headerafbeelding

Heerschap Verbindt!

Een uniek en lokaal sponsorschap!

Het merendeel van onze 900 collega’s is lid van een of meerdere vereniging(en) in de buurt. Mede hierdoor merken wij dat het verenigingsleven zich op dit moment in een uitzonderlijke situatie bevindt. De coronacrisis heeft gevolgen voor de saamhorigheid, sportiviteit en helaas ook voor de inkomsten van diverse verenigingen.

Heerschap Groep voelt zich maatschappelijk betrokken en wil graag helpen! Niet alleen nu, ook in de toekomst. Daarom presenteren wij: 

Heerschap Verbindt! 

Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor de komende drie jaar. 

Drie jaar lang, vier momenten waarop de vereniging met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen:

  1. De vereniging ontvangt jaarlijks een vast sponsorbedrag.
  2. De vereniging ontvangt een vast bedrag bij deelname aan een spaaractie. 
  3. De vereniging ontvangt een variabel, naar rato berekend bedrag, bij deelname aan de 'Spek de kas' actie.
  4. Bij deelname aan een verkoopactiviteit ontvangt de vereniging een naar rato verdiend bedrag. 

Een voorbeeld van een spaaractie (2) is een plaatjesactie, waarbij iedereen kan sparen voor stickers met foto’s van alle leden van jouw vereniging.

De 'Spek de kas' actie (3) houdt in dat Heerschap klanten kunnen stemmen op hun favoriete vereniging en op die manier kan de vereniging een groot bedrag ontvangen uit de beschikbaar gestelde pot. 

Bij de verkoopactiviteit (4) ontvangen jullie 50% van de verdiende omzet.

Samengevat: jullie bepalen dus zelf wat de hoogte van het sponsorbedrag wordt! Hoe meer stemmen jullie weten te ontvangen én hoe meer er verkocht wordt tijdens de verkoopactiviteit, hoe meer extra inkomsten de vereniging kan genereren. 

Benieuwd wat de samenwerking precies inhoudt en wat dit voor jullie betekent?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar tomvanderputten@heerschapgroep.nl