Headerafbeelding

Spaar bij Jumbo Heerschap voor korting op Bospop! 

Ook in 2020 kunnen klanten van Jumbo Heerschap sparen voor korting op een dagticket voor de jubileum-editie van Bospop. De 40e editie van dit ouderwets gezellige festival in Weert vindt komend jaar plaats op 10, 11 en 12 juli.

Sting, Lionel Richie, Beth Hart & Kensington op Bospop 2020
Voor deze jubileum-editie van Bospop zijn al veel grote namen bekendgemaakt. Naast bovenstaande headliners zijn er inmiddels ook bevestigd: Elissa Etheridge, Jett Rebel, Joe Bonamassa, De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana, Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout Band, Larkin Poe en The Steel Woods. Meer namen & informatie vind je op www.bospop.nl

Sparen bij Jumbo Heerschap
Om de toegang voor lokale bezoekers laagdrempelig te houden kan van 1 januari t/m 18 februari 2020 bij alle Jumbo Heerschap winkels gespaard worden voor €20,- korting op een Bospop dagticket. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen €78,- maar slechts €58,- incl. bespreekkosten. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels.

Bij iedere € 20,- aan boodschappen* ontvang je een spaarzegel. Gedurende de spaarperiode zijn er ook speciale promotieproducten waarbij de klant een extra zegel ontvangt.

Van 19 februari tot en met 4 maart 2020 kun je met een volle spaarkaart een dagticket kopen bij de Jumbo Heerschap winkels waar de korting direct verrekend wordt. Als klant kies je zelf voor welke dag jij het dagticket koopt.

Wees er snel bij want op=op, er wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld.

* Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels en toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage. Volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Inleveren kan zolang de voorraad strekt, daarna vervalt de waarde van de spaarkaarten.